Често задавани въпроси

Да, платформата изисква от компаниите задължителна регистрация.

След регистрирането ви в платформата „WorkTalent“, можете да закупите различни предлагани от нас предплатени пакети с КРЕДИТИ, плащайки по банков път в български лева. Кредитите са основно разплащателно средство в платформата, чрез които можете да ползвате нашите платени услуги.

Не, няма времево ограничение за използването им.

Всеки един кандидат преглежда обявата и вижда какви документи изисквате от него. След като изпълни всички задължителни стъпки, кандидатства и вие получавате мейл със съобщение за нова кандидатура. В кандидатурата по вашата обява ще откриете изисканите от кандидата документи. Дори и да не сте изискали отговори на въпросите в предварителното ни интервю и/или Видео визитка, ако кандидата е пожелал ще получите и тях. Автобиографията ще можете да свалите в WORD / PDF в зависимост от формата, който кандидата е прикачил. Предварителното интервю можете да свалите в PDF, а видео визитката и основната информация за кандидата ще може да разглеждате само в рамките на платформата „WorkTalent“.

Не, това е допълнителна възможност за вас да получите по-пълна информация за кандидата. При публикуване на обявата (тип Премиум и Премиум про) избирате дали отговорите на предварителното интервю да бъдат задължителни за кандидата и съответно да му зададете ваши допълнително уточняващи въпроси, ако желаете, както и да изискате Видео визитка от него.

Да, при изграждането обявата, компанията може да посочи външен линк, в който кандидатите да оформят своята кандидатура. Това е възможно действие само при два от платените типове обяви, предлагани от платформата (Премиум и Премиум про).

При изграждане на обява, ще можете в отделно поле да отбележите, че компанията позволява събиране и на кандидатури с „Бързо кандидатстване“.  Кандидатът ще може да ви се представи и без регистрация в платформата, достатъчно е да натисне бутона „Бързо кандидатстване“ и да остави две имена, телефон за обратна връзка и пожелателно email и кратко текстово представяне. Бързото кандидатстване не изключва възможността да събирате кандидатури и с регистрация. Кандидат, който ви се е представил с „Бързо кандидатстване“ може да дублира кандидатурата си и на по-късен етап да приложи и автобиография, отговорите на въпросите в предварителното ни интервю и видео визитка.

Ако имате разработен процес за бонус "Препоръчай на приятел" на вашия кариерен сайт, можете да посочите линк към него в описанието на вашата обява.

В процеса на вашата фирмена регистрация в платформата, вие приемате нашите „Общи условия“, „Политика за поверителност на данните“, „Политика за бисквитки“, където е описано подробно.

Да, участието ти в "WorkTalent" е напълно безплатно!

Можеш да добавиш неограничен брой, на желани от теб езици.

А) Автобиография (CV) и отговори на въпросите от Основна информация в профила ти са задължителни за кандидастване по всяка обява, която набира кандидати в "WorkTalent". 

Б) Компанията публикувала обявата може изрично да изиска от кандидатите допълнително отговори в нашето предварително интервю и зададени от нея допълнителни въпроси, както и  да изиска да запишеш видео визитка.

В) В твой интерес, за да подобриш представянето си пред компанията и да увеличиш шансовете си да бъдеш поканен на следващо интервю е да имаш подготвени от теб отговори на предварителното такова и видео визитка, които ще бъдат изпратени към компанията. дори и да не са изрично изискани от нея.

Да, можеш да ги редактираш по всяко време и да са съобразени с компанията, в която кандидатстваш.

Да, отговарянето на всички въпроси е задължително.

Размера не трябва да надвишава 4 GB!

Можеш да качваш колкото пожелаеш видео визитки, но можеш да имаш само една актуална в профила си. Всяка ново качена видео визитка трие предната. Независимо от това, приложената от теб визитка във вече подадена кандидатура, ще бъде отворена и прегледана от компанията в първоначално изпратения вид. 

Можеш да говориш по всяка една тема, която прецениш, освен в случаите, в които компанията не е задала тема и сценарий в обявата си, по които да се водиш и представиш.

Нямаме изисквания да бъде професионално. Може да бъде записано като видео селфи на собственото ти мобилно устройство.

Компанията ще получи кандидатурата ти с всички приложени от теб документи, независимо дали изрично ги изисква или не.

Не, когато кандидатстването ти се случва директно в нейната платформа, тя не получава данни от профила ти в WorkTalent.

Означава, че можеш да кандидатстваш по обявата, независимо дали имаш регистрация в платформата „WorkTalent“, попълвайки само две имена, телефон за връзка и кратко представяне (ако прецениш). Кандидатурата ти с тази опция, не изключва възможността на по-късен етап да приложиш и изпратиш към компанията всичките ти налични документи в платформата, след като влезеш в профила си и кандидатстваш отново по същата обява.

Всяка компания, която хареса твоята кандидатура, може да ти отправи покана за интервю на посочените от теб данни за обратна връзка.

Ние ще съхраняваме изрядно и по всички правила твоите лични данни и ще ги предоставяме само и единствено на регистрираните и одобрени от нас компании, по чиито обяви си кандидаствал в платформата „WorkTalent“. Ако решиш да изтриеш профила си, важат правила и условия описани в „Общи условия“ и „Политика за поверителност на данните“, с които се съгласяваш в процеса на регистрация на профил.