РАБОТНИК В ПРОЗИВОДСТВО ЗА ДОГРАМА И ЩОРИ (М/Ж)

"РОЛПЛАСТ, утвърдена като един от водещите производители на прозорци, врати и щори в Европа, разширява своя екип в производствената база в Костинброд! Ако търсите стабилна работа с възможност за развитие, присъединете се към нас!"

"Станете част от екипа на РОЛПЛАСТ като Работник в цех за дограма (М/Ж) – Осигурено обучение и възможност за кариерно развитие!"

Вашите основни отговорности: Разкрой на профили според зададени спецификации Работа с модерни ЦПУ машини Сглобяване на профили и окомплектоване на готовите продукти Сътрудничество с екипа за постигане на високо качество и ефективност

Какво ви предлагаме: Възможност за кариерно израстване и редовно преразглеждане на заплатата Ваучери за храна на стойност 200 лв. месечно Постоянна работа на трудов договор в утвърдена компания Въвеждащо обучение за успешно начало Работно време от понеделник до петък на двусменен режим Съдействие за осигуряване на транспорт до работното място

Какво очакваме от вас? Средно образование Опит в подобна позиция е предимство, но не е задължителен – ние ще ви обучим! Умения за работа с електрически машини са предимство Готовност за работа в екип и желание за постигане на общи цели Готови ли сте да се присъедините към водещ производител в Европа и да стартирате кариера в стабилна и растяща компания? Изпратете ни своята актуална автобиография и не пропускайте тази възможност!

Уведомяваме Ви, че при кандидатстване за позицията доброволно изпращате вашите лични данни и ние ще ги обработваме за следните цели: избор на кандидати и набиране на персонал за тази длъжност; избор на кандидати и набиране на персонал за други сходни длъжности в компанията, освен ако изрично не посочите несъгласието си. Предоставените за тези цели лични данни ще бъдат съхранявани до шест месеца от датата на подаването им и няма да бъдат трансферирани, с изключение на случаите, предвидени в закона. Имате право да получавате достъп до и поискате изтриването, поправянето или блокирането на личните Ви данни, ако обработката не отговаря на изискванията на действащото законодателство или надхвърля посочените цели.