Акаунт мениджър - Машини, регион София

НИК е група от компании, оперираща на няколко международни пазара и водеща технологичния прогрес в земеделието вече 20 години. Новаторството и експертността превръщат НИК в двигател на прогреса към по-устойчиво земеделие и главно действащо лице в полето на иновациите. Признание за приноса на компанията в развитието на сектор Селско стопанство е присъдената ни награда за Компания на годината в престижната класация на Forbes България, както и отличието да бъдем най-добър работодател в сектор Земеделие за 2020 г., 2021 г. и 2022 г. Във връзка с разрастване дейността на компанията търсим Акаунт мениджър- Машини за региона на София.

Вие сте амбициозен и силата ви е в разработването на нови бизнес възможности...тогава искаме да се запознаем с Вас!

Разкажете ни за търговските си умения и се присъединете към нашия разрастващ се екип.

Като търговски представител в НИК Вие ще работите с нашите клиенти, за да осигурите техния постоянен успех и да спечелите бизнес. Ще поддържате тясна връзка със съществуващи клиенти в региона, ще работите за постигане на целите за продажби, ще представяте нашето технологично портфолио на потенциалните ни клиенти.

Ключови отговорности за позицията: Проактивно популяризиране на продуктите и услугите на компанията; Изграждане и развитие на дългосрочни отношения с клиентите чрез предоставяне на услуги и решения с добавена стойност, технически консултации и демонстрации на продукти; Постигане на заложените търговски цели в поверения регион; Реализация на инициативи за търсене и привличане на потенциални клиенти, съгласно политиката на компанията; Необходими умения и опит:

Наред с Вашите отлични аналитични умения и такива за решаване на проблеми, както и желанието Ви да си сътрудничите с други технически професионалисти в компанията, необходимо е да притежавате и следните умения: Опит в B2B продажбите; Ориентираност към резултати и фокус върху целите; Добри умения за управление на времето и способност за постигане на резултати навреме; Много добри комуникационни умения (включително способността да изслушвате проблемите на клиентите, да разбирате работните процеси на клиентите и да идентифицирате целите на клиентите); Добри организационни умения, гъвкаво мислене и способност за управление на множество проекти едновременно; Желание за интензивни пътувания.

Какво предлагаме: Възможност за професионално развитие в компания утвърден лидер на пазара; Отлично стартово възнаграждение и бонус система за постигнати резултати; Приятна работна среда във ведър и позитивен екип; Интензивно въвеждащо обучение; Допълнителни социални придобивки, Служебен автомобил, телефон и лаптоп.

Ако тази позиция представлява интерес за Вас, моля, изпратете актуална автобиография. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.

Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.