Акаунт мениджър

НИК е група от компании, оперираща на няколко международни пазара и водеща технологичния прогрес в земеделието вече 20 години. Новаторството и експертността превръщат НИК в двигател на прогреса към по-устойчиво земеделие и главно действащо лице в полето на иновациите.

Признание за приноса на компанията в развитието на сектор Селско стопанство е присъдената ни награда за Компания на годината в престижната класация на Forbes България, както и отличието да бъдем най-добър работодател в сектор Земеделие за 2020 г., 2021 г. и 2022 г.

Във връзка с разрастване дейността на компанията търсим Акаунт мениджър, гр. Монтана.

Основни отговорности:

Консултира клиенти относно техните нужди; Изготвя оферти и проследява развитието им; Посреща и обслужва клиенти от района; Прави продажби на място и по телефон; Установяване и поддържане на добри отношения с клиентите; Дава предложения за подобряване ефективността на продажбите; Подпомага дейността на други отдели в компанията.

Нашите очаквания:

Отлична комуникация и умения за водене на преговори; Търговски опит; Желание за постоянно усъвършенстване и дългосрочно развитие; Ориентация към постигане на резултати; Владеенето на английски език е предимство; Позитивно и лоялно отношение към клиенти, партньори и колеги; Шофьорска книжка е предимство.

Какво предлагаме:

Възможност за професионално развитие в компания утвърден лидер на пазара; Отлично стартово възнаграждение и бонус система за постигнати резултати; Приятна работна среда във ведър и позитивен екип; Интензивно въвеждащо обучение; Допълнителни социални придобивки; Незабравими тиймбилдинги; Служебен автомобил, телефон и лаптоп.

Ако тази позиция представлява интерес за Вас, моля, изпратете автобиография, с посочен телефон за връзка. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.

Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.