Ad Premium

Магистър-фармацевт Управител

Магистър-фармацевт Управител

В Астреа Рикрутмънт сме ангажирани да превръщаме предизвикателствата при намиране на нова работа във вдъхновяващ път на промяна и подкрепа. С гордост можем да кажем, че вече 16 години сме сред най-добрите в рекрутмънт сферата. Вярваме, че можем да променим живота на хората, като им помагаме да бъдат най- добрата версия на себе си. Участваме в развитието на много български и международни компании, като им помагаме да намерят правилните хора и решения за бизнеса им. Нашата мрежа от доволни кандидати и клиенти продължава да се разраства, което остава нашата най- голяма гордост и мотивация.

За един от нашите клиенти – утвърдена в страната верига аптеки – търсим компетентен Магистър-фармацевт Управител. Кандидатът ще носи отговорност за цялостното управление на аптеката, като осигурява високо ниво на обслужване на клиентите и спазване на всички нормативни изисквания.

Основни отговорности: Консултира клиентите, разпознава техните нужди и предлага подходящи продукти за информирано решение, като предоставя подробни инструкции за употреба и дава информация за потенциални противопоказания; Ръководи и организира ежедневната дейност на аптеката, съобразно със законовите разпоредби; Извършва надзор над финансовите и материалните активи на аптеката и съставя финансови и други необходими отчети; Носи отговорност за отчетността към НЗОК и управлява процеса по отпускане на лекарства, покрити от НЗОК, включително въвеждане на данни в аптечната система и попълване на рецептурни бланки; Отпуска лекарствени продукти по и без предписание, хранителни добавки и медицинска козметика; Съдейства на при проверки и организира екипа на поверената аптека.

Изисквания: Магистърска степен по фармация; Минимум 1 година опит на позиция Магистър-фармацевт; Отлични комуникационни и организационни умения; Отговорност и внимание към детайлите; Способност за работа в екип и мотивация на персонала; Добро познаване на регулаторните изисквания в сферата на фармацията.

Нашият клиент предлага: Отлично възнаграждение и бонуси; Гъвкаво работно време; Пакет допълнителни социални придобивки; Работа в динамична и подкрепяща среда. Ако позицията представлява интерес за Вас и смятате, че ще бъдете подходящ кандидат, не се колебайте и ни изпратете Вашата автобиография (Не забравяйте да посочите референтен номер на обявата TT_MFU).

Данните на кандидатите са лични и ще бъдат защитени по смисъла на ЗЗЛД. („АСТРЕА РИКРУТМЪНТ“ ЕООД – Регистрация в МТСП No1809).