Ad Premium

Агент комуникация с клиенти с български език

Агент комуникация с клиенти с български език

Астреа е създадена през 2007 година с една основна мисия – да бъдем различни. Превърнахме това виждане в основен двигател на нашите усилия да сме винаги на разположение, когато клиентите и партньорите ни имат нужда от нас, за да ги консултираме и напътстваме при вземането на важни решения.

Нашите партньори се увеличават всеки ден и тяхното удовлетворение е най-добрата визитна картичка за нас.

Изисквания и отговорности: Професионален подход към клиента; Ежедневно провеждане на разговори с клиенти с цел предоставяне на информация; Висока мотивация за изпълнение на поставени цели; Умение за работа в екип; Отлична комуникативна способност; Свободно владеене на английски език – предимство.

Предлагаме: Работа в международна компания; Фиксирано твърдо възнаграждение; Бонусна система базирана на представяне; Работа на стандартно или гъвкаво работно време; Социални придобивки ( здравна застраховка, включително стоматологична и зрителна грижа, плюс спортна карта); Удобно разположение близо до обществения транспорт, като разходите за картата за градски транспорт са напълно покрити; Възможност за кариерно развитие и растеж.

Ако позицията представлява интерес за вас и смятате, че ще бъдете подходящ кандидат, не се колебайте и ни изпратете Вашата автобиография (Не забравяйте да посочите референтен номер на обявата SM_ATLF).

Данните на кандидатите са лични и ще бъдат защитени по смисъла на ЗЗЛД. („АСТРЕА РИКРУТМЪНТ“ ЕООД – Регистрация в МТСП No1809).