Ad Premium

ИНЖЕНЕР КОНСТРУКТОР на хидравлични детайли

ИНЖЕНЕР КОНСТРУКТОР на хидравлични детайли За наш клиент – утвърдено от 20г. в България модерно предприятие за проектиране, производство на хидравлични детайли и елементи, което извършва износ на хидравлично оборудване в Европа, САЩ, Австралия, Азия търсим: Инженер конструктор на хидравлични детайли.

КЛЮЧОВИ ОТГОВОРНОСТИ Проектира и чертае детайли със Solid Works, Pro engineer, Autocad. Разработва технологичната документация и контролира производството на детайли и екипировка със спазването на изискващите се клас на точност, допуски и др. Извършва проектиране на инструментална екипировка в съответствие с изискванията за нова и произвежданата вече продукция, технологията на производство и наличните машини, използваните материали, суровини и възли Коригира и одобрява прототипа. Търси и предлага творчески възможности за решаване на възникналите проблеми.

ИЗИСКВАНИЯ • Висше образование – машинен инженер , със специалност "Хидравлика" или друга подходяща специалност; • Опит и добри умения в проектирането на хидравлични елементи и детайли, инструментална и технологична екипировка, Умение за работа с технически чертежи; • Отлични умения за работа с CAD/CAM системи за проектиране (Auto Cad, SolidWorks), както и MS Office (Word, Excel, Outlook); • Познаване на ISO 9001:2008 или друг необходим стандарт за качество

УСЛОВИЯ Професионална реализация и развитие във утвърдена , водеща в своя бранш компания, работеща изцяло за износ. Възможност за работа с високо технологично оборудване. Отлична работна атмосфера и условия на труд. Много добро възнаграждение, съответстващо на отговорностите на позицията и социален пакет, който включва поемане на транспортни и квартирни разходи.

Предложението е валидно за кандидати от цялата страна, като се предлага съдействие и поемане на разходи за преместване, пътни разходи.

Ако проявявате интерес към нашето предложение, моля изпратете автобиография. Всички кандидати, одобрени по документи ще бъдат поканени на интервю. Всички документи ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност и подлежат на специален режим на защита, съгласно ЗЗЛД.

С всички кандидати, одобрени по документи ще бъде проведено интервю.

СИНЕКТИКА ИНТЕР РЕКРУТМЪНТ е консултантска компания за подбор на персонал - лиценз № 2221 от 16.03.2017г