Ad Premium

Business Sales Manager

Ако си готин, инициативен и организиран човек, който обича хората... умерено :) или поне обича да създава бизнес отношения с тях, ние бихме се "match-нали" с удоволствие с теб. А ние сме творчески екип, част от голямо филмово студио, който се развива активно и създаваме creative рекламни кампании по света и у нас.

Какъв си ти?

Имаш релевантен опит и много искаш да си част от нещо, което се развива. Знаеш английски и български, общуваш с желание с хора, обичаш да си организиран, обичаш живота и това да се раздаваш повече, отколкото да се скатаваш :) ...

Какво ще правиш?

Ще участваш активно и проактивно в бизнес развитието ни, ще посещаваш международни изложения с различни индустрии, ще си част от изграждането на бизнес стратегии, ще общуваш с нови и стари (но не на възраст:)) клиенти, ще се включваш епизодично в организацията на рекламни кампании и други забавни и не толкова забавни неща.

Кои сме ние?

Хора от Криейтив и Филмовата индустрия, които много обичат това, което правят и вярват, че много яките неща стават с много якото бачкане :)

Ако искаш да се развиваш в Business Sales, изпрати ни твоето CV и мотивационно писмо, за да открием дали сме един за друг.