Ad Classic

СЕРВИЗЕН ИНЖЕНЕР ЗА апарати за заваряване

Търсим за наш клиент вносител на техника за заваряване

               **СЕРВИЗЕН ИНЖЕНЕР на техника за заваряване**

Търсим сервизен техник за поддържане и сервиз на апарати за заваряване. Добрия кандидат е технически грамотен човек с желание за обучение и развитие в областта на заваръчните машини, обученията се провеждат в чужбина, добър технически английски език, компютърна грамотност и шофьорска книжка. Позицията е подходяща за хора с малко опит или без опит предлага се сериозно обучение и възможност за развитие.

Фирмата предлага обучение, позицията е подходяща за ново завършил инженер, който желае да се обучи и развива.

Нашия клиент ви предлага трудов договор, пълно осигуряване, стартова заплата за изпитателния период 2000 лева, нетна /чиста заплата/ 200 лв ваучери за храна, допълнителна бонусна схема, 8 часов работен ден.

ОСНОВНИ СЛУЖЕБНИ ЗАДЛЪЖЕНИЯ

Сервиз, ремонт и поддръжка на заваръчна техника Инсталиране и пускане в експлоатация на заваръчно оборудване Осъществяване на гаранционен и извън гаранционен сервиз на място при клиента и в сервизната база Посещение на клиенти при необходимост от консултиране и/или отстраняване на повреди и ремонти на закупената техника. Изпитване, контрол, регулиране и подмяна на компоненти, с помощта на различни инструменти и оборудване. Участва в процеса на доставка на апаратура и консумативи до клиентите на фирмата Участва в логистичната дейност на фирмата – подготовка и транспортиране на техника и консумативи Завеждане на гаранционни повреди и комуникация с клиенти Поддържане на необходимата техническа документация Работа с продуктова документация Изготвяне на доклади за сервизното обслужване и ремонт на продукта Материално отговорно лице

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ДЛЪЖНОСТТА Средно или висше техническо образование Професионален опит на подобна длъжност ще се счита за предимство. Шофьорска книжка и опит в шофирането Готовност за пътувания в страната и чужбина(главно обучения) Добра компютърна грамотност Добър технически английски език Работа със CRM ще се счита за предимство

Качества: Коректност, лоялност, отговорност, точност и самодисциплина.

Всички кандидатури ще бъдат разглеждани строго конфиденциално при спазване на изискванията на закони и регламенти; Ще се свържем само с одобрените кандидати.

Разрешително № 2277 от 19.05.2017.