Ad Premium

Хладилен техник

Хладилен техник

В Астреа Рикрутмънт сме ангажирани да превръщаме предизвикателствата при намиране на нова работа във вдъхновяващ път на промяна и подкрепа. С гордост можем да кажем, че вече 16 години сме сред най-добрите в рекрутмънт сферата. Вярваме, че можем да променим живота на хората, като им помагаме да бъдат най- добрата версия на себе си. Участваме в развитието на много български и международни компании, като им помагаме да намерят правилните хора и решения за бизнеса им. Нашата мрежа от доволни кандидати и клиенти продължава да се разраства, което остава нашата най- голяма гордост и мотивация.

За един от нашите клиенти – водеща компания в областта на изграждането на хлaдилна и климатична техника в хранително-вкусовата промишленост – търсим мотивиран и опитен Хладилен техник.

Основни отговорности:

Проектиране и монтажна дейност на хладилни и климатични инсталации с различни мощности и предназначения; Извършване на диагностика и контролна дейност; Сервизна поддръжка на инсталации със средна и голяма мощност; Предоставяне на обратна връзка и компетентна информация по повод експлоатацията на техниката.

Изисквания:  Минимум 5 години стаж в областта на хладилните инсталации; Опит в монтаж, поддръжка и настройка на хладилни и климатични съоръжения и оборудване; Готовност за чести командировки и валидна шофьорска книжка; Добро ниво на английски език; *Мотивация, приветливост и желание за работа в сплотен екип в утвърдена фирма.

Ако позицията представлява интерес за вас и смятате, че ще бъдете подходящ кандидат, не се колебайте и ни изпратете Вашата автобиография (Не забравяйте да посочите референтен номер на обявата r_TT_HT).

Данните на кандидатите са лични и ще бъдат защитени по смисъла на ЗЗЛД. („АСТРЕА РИКРУТМЪНТ“ ЕООД – Регистрация в МТСП No1809).