Ad Premium

Accountant / Счетоводител

Имате опит като счетоводител и сте в търсене на нов работодател? Имате афинитет към числата и желаете да изградите успешна и дългосрочна кариера в приятен колектив? Търсите сигурен работодател, който споделя вашата страст към прецизността и отдадеността към професионалното развитие?

Ако това е така, то ние имаме впечатляващо предложение за вас!

Какви ще са твоите отговорности?

Осчетоводяване и обработка на счетоводни документи; Изготвяне на плащания в онлайн банкови системи; Изготвяне на различни видове данъчни декларации и документация за НАП, НСИ, БНБ и др.; Редовна комуникация с клиенти за изясняване на текущи счетоводни въпроси.

Какво очакваме от теб?

Предходен опит като счетоводител; Висше образование със специалност счетоводство или друго релевантно за длъжността; Отлична компютърна грамотност – работа със специализиран софтуер и MS Office пакет; Добро познаване на общите счетоводни процеси и данъчни практики; Много добро владеене на английски - ниво B1/B2; Внимание към детайлите и способност за спазване на срокове.

Какво ти предлагаме?

Адекватна професионална подкрепа и екипна атмосфера; Конкурентно и мотивиращо възнаграждение; Работа с местни и чуждестранни клиенти; Стандартно работно време - понеделник/петък -08:30 - 17:30 ч.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Личните ти данни са защитени съгласно ЗЗЛД. Регистрация в МТСП №2711 от 21.01.2019 год