Advertisement Premium

Стажант-репортер в дирекция "Спорт" на БТА

Стажант-репортер в дирекция "Спорт" на БТА

За нас: От 2021 г. БТА изгражда мащабна програма за подкрепа на науката и образованието в България. Школа БТА работи за развитие, практическо обучение и реализация на будните и мислещи млади хора. Ние стимулираме тяхната ангажираност и активност в обществото. Съдействаме за достъпност на науката в медиите. Надграждаме компетентностите на работещите в БТА и приобщаваме новите служители към каузата на агенцията за медийна грамотност, етика и професионализъм. Активно привличаме стажанти, като най-добрите от тях остават на работа в БТА.

Отговорности: Следене и отразяване на потока от спортни новини от България и чужбина. Посещение на спортни събития и създаване на новини за тях.

Изисквания и необходими умения: Студенти от трети или четвърти курс по журналистика, медийни комуникации или връзки с обществеността. Познаване на спортния живот в страната и чужбина, добро владеене на български и английски или немски език.

Ние Ви предлагаме: Доброволчески стаж от 120 часа в рамките на два месеца във водеща медия с безкомпромисно качество на информационни продукти и услуги, познати под марката БТА.