Крупие Игрални зали гр. София

WINBET е сред водещите брандове в сферата на хазартната и развлекателна индустрия в България и развива верига от игрални зали в цялата страна. С близо 40 обекта, разположени на ключови локации в повече от 20 града на България, оборудвани с игрални автомати от най-висок клас и най-ново поколение, веригата игрални зали WINBET е познато място за забавление от висока класа.

Локация: София, игрални зали ж.к. Изгрев, ж.к. Люлин

Работно време: пълно работно време

Вид договор: постоянен

Възнаграждение: 2000-2300 НЕТO

Описание на позицията:

За игралните ни зали в гр. София, адрес бул. Цариградско шосе №16 и бул. Панчо Владигеров, Кооперативен пазар, сме в търсене на Крупие с желание да се развива професионално и да стане част от голямото семейство на WINBET.

Вашите отговорности ще са:

Любезно посрещане на клиентите на игралната зала. Запознаване на клиентите с видовете игри. Пускане в действие на избраната от клиента игра. Оказване на съдействие на клиентите при необходимост. Сервиране и отсервиране на алкохолни и безалкохолни напитки. Запознаване на клиентите с видовете игри и текущи промоции.

Умения и компетенции, необходими за позицията:

Минимално изискване за средно образование и чисто съдебно минало. Допада Ви директната работа с клиенти. Предпочитате работата на смени /по предварително изготвен график/. Умеете да работите в екип. Лоялни сте и приемате поставените задачи отговорно. Имате желание да се развивате професионално в сферата на хазартната индустрия.

Станете част от екипа на WINBET и ще получите:

Допълнително здравно осигуряване с Премиум застрахователен пакет за здравна и дентална грижа. Спортни карти на преференциална цена. Атрактивни отстъпки за служители при партньори. Въвеждащо обучение и програма за вътрешни обучения спрямо позицията и нуждите. Участие в регулярни фирмени събития. Безсрочен трудов договор.

Да намерите перфектната работа е въпрос на късмет, вземете Вашия в ръце!

С подаване на автобиография към настоящата обява и натискане на бутона „Кандидатствай по тази обява, Вие предоставяте съгласие данните Ви да бъдат обработени от WINBET с цел участие в подбор и оценка на кандидатурата Ви за позицията, за която кандидатствате. Съгласието Ви може да бъде оттеглено по всяко време.

https://winbet-bg.com/bg/politika-za-lichnite-danni-pri-podbor-na-slujiteli/