Обява Премиум

Изпитател в топлотехническа лаборатория (с опит)

Изпитател в топлотехническа лаборатория (с опит)

Астреа е създадена през 2007 година с една основна мисия – да бъдем различни. Превърнахме това виждане в основен двигател на нашите усилия да сме винаги на разположение, когато клиентите и партньорите ни имат нужда от нас, за да ги консултираме и напътстваме при вземането на важни решения. Нашите партньори се увеличават всеки ден и тяхното удовлетворение е най-добрата визитна картичка за нас.

За един от нашите клиенти – компания, която оперира в сферата на изпитването и сертифицирането на отоплителни уреди на твърдо, течно и газообразно гориво, съоръжения и съдове под налягане и технически надзор на съоръжения, търсим амбициозен и мотивиран кандидат, за позицията Изпитвател в топлотехническа лаборатория. Изпитване в лаборатория на различни уреди спрямо определени стандарти. Изготвяне на протоколи на база резултати от уред за изпитване на отделени емисии - въглероден оксид, серен диоксид, азотен диоксид. Както и поддържане на различни съоръжения и допълнително възложени задачи в процеса на работа.

Задължения и отговорности: Прием на уреди за изпитване. Преглед на документация и изпитване по определени стандарти. Извличане на информация от процеса и подготвяне на протоколи. Стриктно изпълняване на възложените задачи за изпитване. Спазване на инструкциите по Трудова безопасност и Пожарна безопасност.

Изисквания: Предишен опит на подобна позиция. Техническо образование - средно или висше. Компютърна грамотност – Excel. Владеенето на Английски език ще се счита за предимство. Желание за развитие в тази област.

Нашият клиент предлага: Атрактивно възнаграждение. Стандартно работно време – Понеделник – Петък 8:15 до 16:45. Възможност за командировки в чужбина. Възможност за фирмени обучения. Работа в екип от професионалисти. Кандидати без предишен опит на подобна позиция ще бъдат разглеждани.

Ако позицията представлява интерес за Вас и смятате, че ще бъдете подходящ кандидат, не се колебайте и изпратете подробна автобиография. (Не забравяйте да посочите референтния номер на обявата N NV_IL.

Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати. Данните на кандидатите са лични и ще бъдат защитени по смисъла на ЗЗЛД. („АСТРЕА РИКРУТМЪНТ“ ЕООД – Регистрация в МТСП No1809