Обява Премиум

Младши счетоводител

Ние сме Тренквалдер – австрийска компания, лидер в областта на човешките ресурси, с повече от 200 офиса в 16 европейски държави и над 17 години опит на българския пазар. За наш клиент, специализирано счетоводно предприятие, търсим да назначим Младши счетоводител

Вашите отговорности:

Осчетоводяване и обработка на счетоводни документи; Изготвяне на плащания в онлайн банкови системи; Изготвяне на ДДС декларации, отчети за управление и данъчни декларации; Изготвяне на калкулации за заплати; Редовна комуникация с клиенти за изясняване на текущи счетоводни въпроси.

Изисквания към кандидата:

Предходен опит 1-2 години; Висше образование със специалност Счетоводство; Отлична компютърна грамотност – работа със специализиран софтуер и MS Office пакет; Добро познаване на общите счетоводни процеси и данъчни практики; Добро владеене на английски - ниво B1; Внимание към детайлите и способност за спазване на срокове.

Компанията предлага:

Комуникативна локация в центъра на София; Адекватна професионална подкрепа и екипна атмосфера; Конкурентно възнаграждение+пакет социални придобивки (ДЗО, 200 лв. ваучери за храна); Адаптивно работно време и възможност за хибриден модел на работа (след изтичане на изпитателния срок).

Ако това отговаря на Вашето търсене, то не се колебайте да кандидатствате.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Личните ти данни са защитени съгласно ЗЗЛД.

Регистрация в МТСП №2711 от 21.01.2019 год.