Често задавани въпроси от кандидати

Да, участието ти в "WorkTalent" е напълно безплатно!

Можеш да добавиш неограничен брой, на желани от теб езици.

А) Автобиография (CV) и отговори на въпросите от Основна информация в профила ти са задължителни за кандидастване по всяка обява, която набира кандидати в "WorkTalent". 

Б) Компанията публикувала обявата може изрично да изиска от кандидатите допълнително отговори в нашето предварително интервю и зададени от нея допълнителни въпроси, както и  да изиска да запишеш видео визитка.

В) В твой интерес, за да подобриш представянето си пред компанията и да увеличиш шансовете си да бъдеш поканен на следващо интервю е да имаш подготвени от теб отговори на предварителното такова и видео визитка, които ще бъдат изпратени към компанията. дори и да не са изрично изискани от нея.

Да, можеш да ги редактираш по всяко време и да са съобразени с компанията, в която кандидатстваш.

Да, отговарянето на всички въпроси е задължително.

Размера не трябва да надвишава 4 GB!

Можеш да качваш колкото пожелаеш видео визитки, но можеш да имаш само една актуална в профила си. Всяка ново качена видео визитка трие предната. Независимо от това, приложената от теб визитка във вече подадена кандидатура, ще бъде отворена и прегледана от компанията в първоначално изпратения вид. 

Можеш да говориш по всяка една тема, която прецениш, освен в случаите, в които компанията не е задала тема и сценарий в обявата си, по които да се водиш и представиш.

Нямаме изисквания да бъде професионално. Може да бъде записано като видео селфи на собственото ти мобилно устройство.

Компанията ще получи кандидатурата ти с всички приложени от теб документи, независимо дали изрично ги изисква или не.

Не, когато кандидатстването ти се случва директно в нейната платформа, тя не получава данни от профила ти в WorkTalent.

Означава, че можеш да кандидатстваш по обявата, независимо дали имаш регистрация в платформата „WorkTalent“, попълвайки само две имена, телефон за връзка и кратко представяне (ако прецениш). Кандидатурата ти с тази опция, не изключва възможността на по-късен етап да приложиш и изпратиш към компанията всичките ти налични документи в платформата, след като влезеш в профила си и кандидатстваш отново по същата обява.

Всяка компания, която хареса твоята кандидатура, може да ти отправи покана за интервю на посочените от теб данни за обратна връзка.

Ние ще съхраняваме изрядно и по всички правила твоите лични данни и ще ги предоставяме само и единствено на регистрираните и одобрени от нас компании, по чиито обяви си кандидаствал в платформата „WorkTalent“. Ако решиш да изтриеш профила си, важат правила и условия описани в „Общи условия“ и „Политика за поверителност на данните“, с които се съгласяваш в процеса на регистрация на профил.