Често задавани въпроси

Да, платформата изисква от компаниите задължителна регистрация.

След регистрирането ви в платформата „WorkTalent“, можете да закупите различни предлагани от нас предплатени пакети с КРЕДИТИ, плащайки по банков път в български лева. Кредитите са основно разплащателно средство в платформата, чрез които можете да ползвате нашите платени услуги.

Не, няма времево ограничение за използването им.

Всеки един кандидат преглежда обявата и вижда какви документи изисквате от него. След като изпълни всички задължителни стъпки, кандидатства и вие получавате мейл със съобщение за нова кандидатура. В кандидатурата по вашата обява ще откриете изисканите от кандидата документи. Дори и да не сте изискали отговори на въпросите в предварителното ни интервю и/или Видео визитка, ако кандидата е пожелал ще получите и тях. Автобиографията ще можете да свалите в WORD / PDF в зависимост от формата, който кандидата е прикачил. Предварителното интервю можете да свалите в PDF, а видео визитката и основната информация за кандидата ще може да разглеждате само в рамките на платформата „WorkTalent“.

Не, това е допълнителна възможност за вас да получите по-пълна информация за кандидата. При публикуване на обявата (тип Премиум и Премиум про) избирате дали отговорите на предварителното интервю да бъдат задължителни за кандидата и съответно да му зададете ваши допълнително уточняващи въпроси, ако желаете, както и да изискате Видео визитка от него.

Да, при изграждането обявата, компанията може да посочи външен линк, в който кандидатите да оформят своята кандидатура. Това е възможно действие само при два от платените типове обяви, предлагани от платформата (Премиум и Премиум про).

При изграждане на обява, ще можете в отделно поле да отбележите, че компанията позволява събиране и на кандидатури с „Бързо кандидатстване“.  Кандидатът ще може да ви се представи и без регистрация в платформата, достатъчно е да натисне бутона „Бързо кандидатстване“ и да остави две имена, телефон за обратна връзка и пожелателно email и кратко текстово представяне. Бързото кандидатстване не изключва възможността да събирате кандидатури и с регистрация. Кандидат, който ви се е представил с „Бързо кандидатстване“ може да дублира кандидатурата си и на по-късен етап да приложи и автобиография, отговорите на въпросите в предварителното ни интервю и видео визитка.

Ако имате разработен процес за бонус "Препоръчай на приятел" на вашия кариерен сайт, можете да посочите линк към него в описанието на вашата обява.

В процеса на вашата фирмена регистрация в платформата, вие приемате нашите „Общи условия“, „Политика за поверителност на данните“, „Политика за бисквитки“, където е описано подробно.