Промотиране в

                        

Пакетни (промо) оферти за допълнително популяризиране в съдържанието на Dir.bg на вашите ПР публикации от employer branding профила ви в “WorkTalent”

 

Вариант 1 – вътрешни страници:   

Популяризиране на ПР публикациите ви, качени в профила ви в "WorkTalent" с ротация на вътрешни страници на Dir.bg през рекламни позиции:

240 000 импресии (показвания)

Цена на пакета – 1 500 лева (без ДДС)

*Период: 1 календарна година или до приключване на пакета. Импресиите се разпределят на база броя материали. Максимален брой материали – до 3 броя.

 

Вариант 2 - начална страница:   

Популяризиране на ПР публикациите ви, качени в профила ви в "WorkTalent" с ротация на начална страница на Dir.bg през рекламни позиции:

390 000 импресии (показвания)

Цена на пакета – 4 380 лева (без ДДС)

*Период: 1 календарна година или до приключване на пакета. Импресиите се разпределят на база броя материали. Максимален брой материали – до 4 броя.

  

Вариант 3 - начална и вътрешни страници:   

Популяризиране на ПР публикациите ви, качени в профила ви в "WorkTalent" с ротация на начална страница на Dir.bg през рекламни позиции – 520 000 импресии (показвания)

 Популяризиране на ПР публикациите ви, качени в профила ви в "WorkTalent" с ротация на вътрешни страници на Dir.bg през рекламни позиции – 280 000 импресии (показвания)

 Общо – 800 000 импресии (показвания)

Цена на пакета – 7 000 лева (без ДДС)

*Период: 1 календарна година или до приключване на пакета. Импресиите се разпределят на база броя материали. Максимален брой материали – до 8 броя.

 

 

Банер бонус пакетни оферти за промотиране на вашия employer branding профил в съдържанието на Dir.bg

  

Имате възможност след изграждането на вашия employer branding профил, да си осигурите допълнителен трафик към неговото съдържание в платформата WorkTalent, позиционирайки го на банер в цялото съдържание на Dir.bg

  

Вариант 1:

1 000 000 импресии (показвания)

Банер (размер) – 300х600

Позициониране – десктоп+мобилна версия на всички страници

Крайна цена (без ДДС) – 4 968 лева

 

 Вариант 2:

500 000 импресии

Банер (размер) – 300х600

Позициониране – десктоп+мобилна версия на всички страници

Крайна цена (без ДДС) – 3 024 лева

 

 Цени за изработка на банери 300х600:

Статичен - 200 лв (без ДДС)

Динамичен - 400 лв (без ДДС)

 

 За да заявите допълнително промотиране в Dir.bg, обърнете се към администратор на платформата “WorkTalent” за указания за следващи стъпки и повече информация. Заплащането на пакетните (промо) оферти се извършва в лева, директно по сметка на Dir.bg!