Как да открием нашите идеални кандидати?


„WorkTalent“ ви помага да откриете по-бързо вашите идеални кандидати. За целта се възползвайте от допълнителните възможности на платформата, които да улеснят процеса на избор и да скъсят срока и времето за тяхното откриване:

  • Разгледайте внимателно предлаганите от платформата възможности за employer branding, чрез които да създадете предварителна позитивна настройка и степен на информираност в кандидатите и да привлечете тяхното внимание.
  • Разгледайте подробно опциите, които предлагат платените типове обяви. С тяхна помощ ще имате изричното право да изискате кандидатури не само с приложена автобиография, а и с попълнено предварително интервю и записана видео визитка.
  • Благодарение на някои от платените типове обяви, ще имате право да зададете и допълнителни въпроси към кандидата, за да разберете повече нужна ви информация, с която да прецените дали да го/я поканите на интервю.
  • По ваш избор и желание, само в типа обява "Премиум про" ще можете да заявите и желание да събирате кандидатури и с опцията "Бързо кандидатстване". Във вашия админ панел ще откриете по тези обяви два ТАБ-а, единият с подробни, другият с бързи кандидатури. Кандидатите имат право да кандидатстват и с двата метода.

Екипът на „WorkTalent“ ви пожелава успех!