Как мога да кандидатствам през платформата „WorkTalent“?

Платформата „WorkTalent“ ти дава няколко възможности за кандидатстване:

1.       Кандидатстване с регистрация в платформата:

-          Регистрирай мейл и две имена и потвърди регистрацията си на посочения мейл (провери дали мейлът случайно не е попаднал в спам лист)

-          Отговори на кратки 6 задължителни въпроса

-          Приложи поне една актуална автобиография (можеш да добавиш повече от една)

        Ако си завършил процеса по-горе, вече можеш да кандидатстваш!

        Какви допълнителни възможности предлага платформата:

-          По твоя преценка можеш да подобриш представянето и шансовете ти да бъдеш поканен/а на интервю, отговаряйки подробно на 16-те въпроса в нашето предварително интервю за работа/стаж. По всяко време можеш да редактираш отговорите ти спрямо нуждите.

-          По твоя преценка можеш да запишеш видео селфи представяне на твоя телефон (или друг избран от теб подход) и да го приложиш в твоя профил. Можеш да говориш във видео визитката по избрана от теб тема или да я персонализираш спрямо всяка една обява.

-          При визуализиране на стъпките за кандидатстване можеш да избереш какво да приложиш от информацията в твоя профил – CV, отговорите на предварителното ни интервю и/или  видео визитка.

 

           Каква допълнителна информация има право да изиска от теб компанията:

-          Всяка компания има право при определен тип обяви да изиска от теб задължително да приложиш отговорите на предварителното ни интервю и/или видео визитка, да добави допълнителни въпроси към интервюто, както и да зададе тема в обявата, по която да запишеш своето видео представяне. В случай, че не ги изисква е достатъчно да приложиш само автобиография и опционално да подобриш представянето си, добавяйки отговорите на предварителното ни интервю и видео визитка.

 

2.       Кандидатстване без регистрация в платформата е възможно в два случая:

-          Когато компанията е посочила, че приема кандидатури само на посочен от нея линк в собствена платформа, която ще се визуализира при клик върху бутон „Кандидатствай“. В тази ситуация не е необходимо да имаш регистрация в платформата.

-          Когато компанията е посочила в обявата, че приема кандидатури и с „Бързо кандидатстване“. Тогава на такива обяви ще забележиш специално обозначен знак и текст, които позволяват да кандидатстваш бързо, без да е необходимо да имаш регистрация в платформата. Това означава, че ще трябва да попълниш само две задължителни полета (две имена и телефонен номер за обратна връзка) и ще имаш опционална (незадължителна) възможност да се представиш накратко по желан от теб начин в рамките на допустимите 500 символа. Избирайки опцията "Бързо кандидатстване" не губиш възможността да се представиш и с подробно. В такава ситуация, компанията ще получи две твои кандидатури, по двата приложени от теб метода.

 

Екипът на „WorkTalent“ ти пожелава успех!